AU NIŠ
Korpa

Unimed PHARMA

Ocuflash kapi za oči imaju protivupalno, dezinfekciono i adstrigentno dejstvo na oči. Služe za prevenciju i dopunsko lečenje neinfenkcijskih zapaljenja konjuktive i kapka, za smirivanje očiju.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
OCUHYL C kapi– “veštačke suze” su kapi za oči koje smiruju oči, pružaju efekat vlaženja i osobine lubrikansa, a takođe obezbeđuju postizanje komfora pri nošenju svih vrsta kontaktnih sočiva.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Potassium-U kapi za oči se preporučuju za lečenje kod pojave eksudacije i krvarenja u oku, u slučaju zamagljenja staklastog dela oka, za usporavanje procesa ateroskleroze i starenja oka, kod atrofije očnog živca, za adjuktivno lečenje gljivičnog konjunktivitisa i keratitisa.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Potasium-U rastvor preporučuje se za lečenje kod pojave eksudacije i krvarenja u oku, u slučaju zamagljenja staklastog dela oka, za usporavanje procesa ateroskleroze i starenja oka, kod atrofije očnog živca, za adjuktivno lečenje gljivičnog konjunktivitisa i keratitisa.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Pro-visio forte pogodan je za starije osobe u prevenciji i smanjenju nastanka rizika kod promena u oku uslovljenih starenjem, kada može doći do propadanja žute mrlje i gubitka vida. Takođe je namenjen očima koje su napregnute – noćna vožnja, stres od zračenja kompjuterskih monitora, TV ekrana. Upotr..
1.412,64 RSD
Pro-visio tablete a30
Trenutno nedostupno
Pro-visio sadrži esencijalne supstance i snažne antioksidanse koje štite oko od oštećenja. Pogodan je za starije osobe u prevenciji i smanjenju nastanka rizika od promena u oku uslovljenih starenjem, kada može doći do propadanja žute mrlje i gubitka vida...
1.147,68 RSD
Pro-Visio je dodatak ishrani, na bazi svojstava luteina i zeaksantina sa dodatkom ekstrakta borovnice, vitamina E i minerala selena...
2.603,52 RSD
Unitears bez konzervansa su kapi za oči, koje vrše zaštitnu epitelizaciju i imaju efekat vlaženja. Na površini rožnjače i konjunktive, hipromeloza stvara privremeni zaštitni film, i tako čini spoljašnju površinu vlažnom i služi kao zamena u slučaju nedovoljnog stvaranja suza. Dovodi do brzog smiriva..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)