AU NIŠ
Korpa

URSAPHARM

Brend: URSAPHARM
HILO FRESH ublažava iritaciju očiju uzrokovanu nošenjem kontaktnih sočiva ili faktorima stresa iz okoline, kao što su intenzivne aktivnosti na ekranu, suvo okruženje u zatvorenom prostoru, promaja, povećano sunčevo zračenje i čestice u vazduhu (prašina ili polen). Proizvodi koji sadrže Eiebright (E..
937,44 RSD
Brend: URSAPHARM
Sterilni rastvor bez konzervansa i fosfata.Da bi spoljašnja tkiva-konjuktiva i rožnjača ostale zdrave, neophodno je da stalno budu vlažne. Samo tako oči mogu ispravno da funkcionišu i da se izbegnu tegobe. Ukoliko boravite u suvoj ili klimatizovanoj sredini, ukoliko ste izloženi uticaju vetra, ..
1.393,92 RSD
Brend: URSAPHARM
HILO-COMOD predstavlja optimalno rešenje za simptome suvih očiju. - Optimalno podmazivanje oka za umerene i srednje teške simptome suvih očiju zahvaljujući aktivnom sastojku natrijum hijaluronat (0,1%); - Jednostavan za korišćenje zahvaljujući praktičnom COMOD sistemu; ..
1.362,24 RSD
Brend: URSAPHARM
HYLO-DUAL je sterilan rastvor za oči bez konzervanasa. Rastvor sadrži 0,5 mg/ml natrijum-hijaluronata, 20 mg/ml ektoina, boratni pufer i vodu. Nalazi se u specijalno patentiranoj komod (COMOD) bočici koja omogućava da rastvor bude sterilan 6 meseci nakon otvaranja I precizno doziranje u kapima. (300..
1.568,16 RSD
Brend: URSAPHARM
HYLO-Gel kapi u koncentraciji 0,2% zbog svojih posebnih karakteristika i izuzetno visoko kvalitetne hijaluronske kiseline postiže se dovoljno visok viskozitet rastvora. Najvažnija stvar je da i pored svoje viskoznosti ne uzrokuje oštećenje vida. U pakovanju HYLO-Gel kapi za oči je ugrađen patent COM..
1.470,24 RSD
Brend: URSAPHARM
Hysan Baby kapi sadrže prirodnu supstancu natrijum hijaluronat koja ima dvostruko dejstvo: formira dugotrajan i stabilan zaštitni film na sluzokoži i ima visok kapacitet vezivanja vode. Hysan baby je sterilan, izotonični rastvor koji ne sadrži konzervans ni potisni gas. Njegova primena momentalno om..
619,20 RSD
Brend: URSAPHARM
HYSAN CARE SPREJ ZA NOS pruža dvostruki efekat nazalne nege. Hijaluronska kiselina vezuje ogromne količine vlage i nanosi zaštitni film na nosnu sluznicu. Dodatni hidratantni efekat osigurava ubrzanu regeneraciju. Ovo dovodi do bržeg regeneracije i povećane elastičnosti sluznice. Potpuno bez konze..
800,64 RSD
Brend: URSAPHARM
Hysan hyaluron sprej za nos ispoljava dvostruki efekat nazalne nege. Hijaluronska kiselina vezuje ogromne količine vlage i nanosi zaštitni film na nosnu sluznicu. Dodatni hidratantni efekat osigurava ubrzanu regeneraciju. Ovo dovodi do bržeg regeneracije i povećane elastičnosti sluznice. Potpuno b..
705,60 RSD
Brend: URSAPHARM
HYSAN MAST ZA NOS - Neželjeni uslovi kao što su suvi vazduh u zatvorenom prostoru, dim, prašina, vetar ili hladnoće osuše nos. Suva sluznica više ne može izvršiti svoj stvarni zadatak vlaženja i čišćenja inhaliranog vazduha i zaštitna obloga nosa se oštećuje...
518,40 RSD
Brend: URSAPHARM
Retaron kapsule predstavljaju dijetetski proizvod namenjen zdravlju oka. Efikasane su kao dodatna terapija za senilnu makularnu degeneraciju i suvo oko.Usporavaju progresiju bolesti, imaju sastojke koji doprinose održavanju normalnog vida. Antioksidativni efekti svih sastojaka Retaron kapsula do..
1.759,68 RSD
Brend: URSAPHARM
Bršljan ulje je specifična kombinacija biljnih ekstrakata ( bršljan, kesten ) i etarskih ulja ( limun, ruzmarin, geranijum ) u masnoj podlozi obogaćenoj uljnim ekstraktom nevena i kofeinom. Namenjeno je masaži, u cilju poboljšanja stanja celulita i njegovog odstranjivanja...
302,98 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 19 (2 strana)