AU NIŠ
Korpa

INVENTO

Brend: INVENTO
Fleboxar krem gel 50 ml Fleboxar krem gel sa diosminom je namenjen za negu kože nogu sa proširenim venama, proširenim i ispucalim kapilarima, otocima, za sindrom teških, umornih i nervoznih nogu.Način upotrebeOdgovarajuću količinu krem gela utrljati nežno masirajući kožu nogu. Preporučena je..
964,80 RSD
Brend: INVENTO
Fleboxar krem gel sa diosminom je namenjen za negu kože nogu sa proširenim venama, proširenim i ispucalim kapilarima, otocima, za sindrom teških, umornih i nervoznih nogu...
964,80 RSD
Brend: INVENTO
Fleboxar h diosmin cream - preparat za negu kože u analnoj regiji smiruje upalni proces i smanjuje osećaj bola i nelagodnosti.Fleboxar H Diosmin krema je vrhunski preparat za negu kože u analnoj regiji, napravljen od pažljivo odabranih prirodnih sastojaka koji pomažu u smanjenju bola, svraba i n..
964,80 RSD
Brend: INVENTO
Hemoxarr spray je namjenjen za njegu kože u analnoj regiji:..
950,40 RSD
Brend: INVENTO
Hexatiab active gel - preparat za lečenje i regeneraciju intimnih delova je medicinski proizvod za lokalnu primenu koji stvara zaštitnu barijeru. Sastojci preparata potpomažu proces lečenja bolesnih promena intimnih delova baterijskog, gljivičnog ili virusnog porekla i ublažavaju nadraženost, pecka..
1.670,40 RSD
Brend: INVENTO
Krema sa enzimom serrapeptase uz dodatak 10% ekstrakta gaveza i soka aloje..
964,80 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)