AU NIŠ
Korpa

VITALIS doctors group

Artriflex je prirodni preparat kompanije VITALIS DOCTOR S group namenjen stvaranju i održavanju zdravog koštano-zglobnog sistema, smanjenju ukočenosti svih zglobova, jačanju hrskavice, povećanju elastičnosti i pokretljivosti zglobova, ligamenata i mišića. Specijalna i jedinstvena formulacija kliničk..
1.510,27 RSD
Oftalmo je namenjen kao dodatak ishrani na bazi karotenoidnih pigmenata - luteina i zeaksantina, vitamina A, E, C, B₂ i cinka...
1.510,27 RSD
Vitalis pulmo kapsule A30 Pulmo Vitalis kapsule su dodatak ishrani na bazi ekstrakata korena belog sleza i jagorčevine i lista žalfije, matičnjaka i breze.Beli slez ima antibakterijska svojstva i doprinosi zdravlju respiratornog trakta. Jagorčevina doprinosi zdravlju gornjeg respiratornog trakt..
1.308,67 RSD
Vitalis Slim je potpuno prirodna formula na bazi rakova, školjki, ananasa, zelenog čaja i divljeg limuna. Citosan (iz rakova) deluje kao sunđer za masti, upija ih i pretvara u nesvarljivo jedinjenje i putem stolice izbacuje iz organizma. Bromelin enzim iz ananasa napada masne ćelije, apsorbuje ih i ..
1.308,67 RSD
Sports cream je biljni antireumatik, efikasan kod reume, artritisa, sportskih povreda, bolova u leđima, ukočenog vrata, tegoba kod poslovnih ljudi. Trenutno ublažava bol! Eukaliptus, nana, ruzmarin i aloe vera će vratiti mladost Vašim zglobovima! Sports cream ne samo da ublažava bol nego i jača hr..
1.510,27 RSD
Urovital je prirodan preparat za jačanje otpornosti urinarnog sistema. Urovital se preporučuje kod učestalog i bolnog mokrenja, kod pečenja pri mokrenju, noćnog mokrenja, kod otežanog mokrenja, kod akutnih i hroničnih upala mokraćne bešike, mokraćnih kanala i bubrega, pri tretmanu steriliteta i sman..
1.510,27 RSD
Venogel je biljni preparat u obliku gela. Sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka koji trenutno otklanjaju bol, otok, grčeve u nogama, neutrališu osećaj teških nogu i vitalizuju kožu. Jedinstvena Vitalisova formula neutrališe proširene vene i popucale kapilare brzo, lako i potpuno prirodno. Venogel p..
1.510,27 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)