AU NIŠ
Korpa

Suplementi (grčevI, apetit, probiotici)

Appetito bimbi sirup se preporučuje deci sa oslabljenim apetitom, kod rekonvalescenata i pri zaostajanju u rastu...
1.082,88 RSD
Baby instant čaj 40x5g
Trenutno nedostupno
Brend: MINT PHARM
Baby instant čaj je proizvod u čiji sastav ulazi suvi ekstrakt ploda komorača koji je po istraživanjima broj jedan u otklanjanju grčeva kod beba. Proizvod takođe sadrži suvi ekstrakt ploda kima, a kombinacija ove dve biljke utiče na bolje varenje hrane i smanjenje nadutosti...
2.246,40 RSD
Brend: MINT PHARM
Baby čaj (doza ili kesica) sadrži ekstrakt ploda komorača proizvedenog po standardima najvišeg kvaliteta i bezbednosti što je veoma važno s obzirom da je proizvod namenjen najosetljivijoj populaciji – bebama i maloj deci. Grčevi kod beba predstavljaju reakciju na bol i fiziološku pojavu zbog koje d..
273,60 RSD
Brend: MINT PHARM
Baby čaj (doza ili kesica) sadrži ekstrakt ploda komorača proizvedenog po standardima najvišeg kvaliteta i bezbednosti što je veoma važno s obzirom da je proizvod namenjen najosetljivijoj populaciji – bebama i maloj deci. Grčevi kod beba predstavljaju reakciju na bol i fiziološku pojavu zbog koje d..
561,60 RSD
Brend: PiLeJe
Babybiane Imedia je formulisana posebno za odojčad od rođenja i malu decu sa simptomima dijareje uzrokovane akutnim gastroenteritisom, intrahospitalnim infekcijama ili dijareje nastale upotrebom antibiotika. Proizvod Babybiane Imedia, prašak za oralnu upotrebuje je dijetetski proizvod – hrana sa po..
1.587,08 RSD
Brend: 4U PHARMA
Babytol Coli su kapi za oralnu upotrebu koje sadrže dobre bakterije Lactobacillus reuteri, važne za razvoj digestivnog trakta, kao i enzim laktazu, koji pomaže razgradnju mlečnog šećera laktoze.Bezbedan od prvog dana - Jednostavan za primenu od prvog dana života. Pogodan za dužu primenu.Sadrži enzim..
1.893,60 RSD
Brend: 4U PHARMA
Babytol Neonate su kapi za normalizaciju crevne flore kod dece rođene carskim rezom, prevremeno rođene dece i kod novorođenčadi i male dece koja su na antibiotskoj terapiji.Bezbedan od prvog dana,Normalizuje crevnu floru kod beba rođenih carskim rezom,Normalizuje crevnu floru kod prevremeno rođenih ..
1.346,40 RSD
Brend: VESALE
ORS bacilac sprečava i leči dehidrataciju izazvanu akutnom dijarejom omogućavajući optimalnu apsorpciju vode i elektrolita, sadrži i probiotike koji omogućavaju optimalan oporavak crevne flore nakon dijareje...
864,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
BebiCol su probiotske kapi koje sadrže najistraženiji probiotski soj Lactobacillus rhamnosus GG (LGG). Njegova klinička primena označena je razinom A - klinički dokazane učinkovitosti kod infektivne dijareje, akutnog gastroenteritisa, prevencije dijareje uzrokovane antibioticima, prevencije respirat..
1.424,16 RSD
Brend: ABELA PHARM
BebiCol sa cinkom probiotske kapi su namenjene za oralnu upotrebu od prvog dana života. Sadrže probiotsku kulturu Lactobacillus Rhamnosus LGG, vitamin D3 i cink...
1.512,00 RSD
Brend: GALENIKA
BILIBILI Instant čaj od Kima i Komorača, za odojčad i malu decu. Koristi se za ublažavanje stomačnih grčeva i nadimanja...
216,00 RSD
Biogaia kapi +D3 5ml
Trenutno nedostupno
Brend: BIOGAIA
BioGaia Protectis Baby kapi s vitaminom D u preporučenoj dnevnoj dozi (5 kapi) sadrže: 100% preporučenog dnevnog unosa vitamina D (10 μg) kao i kulturu mikroorganizama L. Reuteri Protectis u koncentraciji 108 CFU. Namenjene su odojčadi i maloj deci u cilju održanja zdravlja kostiju, posebno ako pre..
1.589,76 RSD
Brend: BIOGAIA
Biogaia probiotske kapi za decu. Protiv grčeva kod beba, dijareje, tokom uzimanja antibiotika, za jačanje imuniteta. Studije pokazuju da Lactobacillus reuteri Protectis štiti digestivni trakt od „loših“ bakterija. Ona se vezuje za crevnu sluzokožu i epitelne celije i stvara kolonije u crevima i proi..
1.490,40 RSD
CO-LACTASE KAPI 10ML Co-Lactase kapi razgrađuju laktozu u mleku pre hranjenja bebi. Ublažavaju grčeve. Pogodno od rođenja pa nadalje. Laktoza je kompleksni šećer koji se nalazi u mleku, mlečnim proizvodima, formulama za dojenčad i majčinom mleku. Laktaza je enzim koji se obično proizvodi u naši..
0,00 RSD
Brend: ERBA VITA
Coli-B rastvor pomaže prirodne digestivne procese kod dece. Ima spazmolitički i karminativni efekat, olakšava eliminaciju gasova iz creva i smanjuje bolne spazme, deluje blago umirujuće Preporučuje se kod otežane eliminacije gasova kod dece, bolnih grčeva i nadutosti i flatulencije..
1.641,60 RSD
Brend: COLIEF
Colief kapi za bebe su nov, siguran i prirodan pristup grčevima (kolikama) kod beba. Eliminišu bol i nelagodnost kao propratne pojave grčeva...
3.168,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 27 (2 strana)