AU NIŠ
Korpa

Upala desni, afte

Brend: ESENSA
Aftin gel Propobaza predstavlja prirodno rešenje za trenutno ublažavanje bola i smanjenje upale sluzokože usne duplje koje uzrokuju afte, mehaničke povrede sluznice usne duplje ili jezika (izazvane korišćenjem ortodontskih aparata ili slučajnim ujedima), povrede nastale nakon stomatoloških intervenc..
432,00 RSD
Brend: Esi spa
Aloe fresh sprej osvežava dah i sprečava razvoj bakterija u usnoj duplji zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu...
540,00 RSD
Brend: Berlin Chemie
Anaftin gel sadrži polivinilpirolidon (PVP) i hijaluronsku kiselinu koji tvore zaštitni sloj koji prijanja uz usnu šupljinu kao mehanička barijera prema zahvaćenim područjima te na taj način ublažava bol koja nastaje zbog izloženosti živčanih završetaka. Anaftin gel pomaže kontorlirati bol koju uzro..
0,00 RSD
Brend: Berlin Chemie
Anaftin sprej je pogodan za higijenski, beskontaktni tretman afti na teško dostupnim mestima. mogućava direktno nanošenje na ranicu i olakšava pristup zadnjim delovima usne duplje. Za odrasle, kao i za decu ako su u stanju da pravilno koriste proizvod.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Brend: Berlin Chemie
Anaftin rastvor za ispiranje usta pomaže u otklanjanju bola koji nastaje usled sitnih lezija u ustima, kao što su lezije izazvane aftoznim stomatitisom (afte) kao i sitnih lezija nastalih od korektivnih proteza i loše ugrađenih veštačkih vilica.MEDICINSKO SREDSTVO..
0,00 RSD
Brend: SINOFARM-ITC
Dentinol kapi protiv zubobolje služe prvenstveno za kratkotrajno i privremeno smirivanje upale i bolova zuba, desni i sluzokože usne duplje, a ne za njihovo lečenje. Odlazak kod stomatologa je obavezan...
244,80 RSD
Brend: MEDIS PHARMA
Gengigel je medicinsko sredstvo na bazi hijaluronske kiseline proizvedene biotehnološkim postupkom koji osigurava visok nivo čistoće hijaluronske kiseline. Formulacija hijaluronske kiseline koja se nalazi u Gengigelu potpuno odgovara onoj koja se prirodno nalazi u zdravim desnima.Svi oblici Gengigel..
0,00 RSD
Brend: MEDIS PHARMA
Gengigel rastvor je medicinsko sredstvo na bazi hijaluronske kiseline proizvedene biotehnološkim postupkom koji osigurava visok nivo čistoće hijaluronske kiseline. Formulacija hijaluronske kiseline koja se nalazi u Gengigelu potpuno odgovara onoj koja se prirodno nalazi u zdravim desnima.Svi oblici ..
0,00 RSD
Brend: MEDIS PHARMA
Gengigel u obliku spreja je posebno pogodan za upotrebu van kuće. Prikladan raspršivač omogućava jednostavan nanos i osigurava ravnomernu raspodelu tečnosti po površini desni.Gengigel sprej je brza i efikasna pomoć za:upaljene, desni koje krvare i otečene desni džepove u desnima oštećenja desni usle..
0,00 RSD
Brend: GALENIKA
Gingival gel se primenjuje kod upaljenih, iritiranih desni nakon čišćenja zuba od kamenca, nošenja proteza, posle stomatoloških intervencija, nakon postavljanja mostova i krunica. Zahvaljujući prisutnim biljnim ekstraktima u svom sastavu efikasno ubrzava zarastanje rana, smiruje zapaljeno tkivo, sma..
460,80 RSD
Brend: Natura lab
NATURASEPT GEL ZA DESNI je kozmetičko sredstvo ,namenjen je za negu usne duplje i sadrži aktivne komponente: tečne ekstrakte vranilove trave, kantariona, majkine dušice i zelenog čaja, etarska ulja mente, žalfije i čajevca. Biljni ekstrakti kantariona, majkine dušica i zelenog čaja su namenjeni za o..
777,60 RSD
Brend: Natura lab
NATURASEPT TEČNOST ZA ISPIRANJE USTA je kozmetičko sredstvo koje sadrži žalfiju, majkinu dušicu, zeleni čaj, kantarion, neven i čajevac. Žalfija doprinosi zdravlju sluzokože usne duplje i ublažava simptome izazvane virusnim, bakterijskim i gljivičnim infekcijama u usnoj duplji. Majkina dušica ima sn..
643,20 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)